За нас

MinVoda

Хотел Централ – Павел баня се намира в абсолютния център на курортния градa и Ви предлага чудесен панорамен изглед към градския парк и към Средна гора.

 

Постарахме се да превърнем релакс зоната ни в луксозен център за Вас – разполагаме със закрит басейн с минерална вода 36°С, открито джакузи на панорамна южна тераса, също с минерална вода, в което можете да отпиете от чаша вино и да гледате залеза, сауна, парна баня и ледено ведро за Вашия релаксиращ детокс, солна стая, релакс зона и масажни кабинети.

 

За Вас работят и кабинети по физиотерапия и рехабилитация, оборудвани с модерна апаратура и съоръжения, които съчетани с богатият опит и квалификация на нашите специалисти, ще възстановят Вашия комфорт. В хотел Централ – Павел баня предлагаме лечебни процедури. Екипът ни може да Ви окаже съдействие за лекарски преглед и назначаване на процедури за лечение.

 

Предлагаме Ви уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване през цялата година. В хотел Централ – Павел баня разполагаме за Вас с две единични и четиринадесет луксозно обзаведени стаи, цената на които ще Ви изненада. Всички те имат собствен санитарен възел, централно отопление и охлаждане, мини бар и кабелна телевизия, безжичен интернет, тераса. Голяма част от стаите са подходящи за хора с увреждания.

 

От просторната тераса на стаята си можете да се насладите на спокойствието на градчето и прекрасния парк или гледката към Средна гора. Чистият въздух допринася за Вашата пълна наслада.

 

Релакс зоната ни разполага с открито джакузи на панорамна южна тераса, сауна, парна баня, ледено ведро, солна стая, релакс зона, вътрешен басейн с хидромасажни дюзи, масажни кабинети – условия като на санаториум, съчетан с луксозен хотел.

В сградата на хотела се намира магазин, в който предлагаме хранителни стоки и винаги свежи плодове и зеленчуци.

Не далеч от хотел Централ – Павел баня се намират клон на банка, банкомат, градски парк, аптека и др. В идеалния център на България, в долината на розите и балнеологията – Павел баня е идеалното място за вашата почивка, лечение и туризъм.